Sterren Stralen Overal

sarkozy_bruni3

Er is hoop voor kleine dikke mannetjes

De Nederlandse Sterren die stralen overal! jokte Rubberen Robbie. Nederlandse sterren zie je nooit, althans niet in de Randstad. Als het een keertje niet bewolkt is, dan is er ‘s nachts wel lichtvervuiling. Hier op het Franse platteland is dat even anders: je ziet echt heel veel sterren. Ik wilde ze laatst tellen, maar ben gestopt toen ik hoorde dat er in het Heelal wel meer dan 10.000 sterren zijn.

Het typische met sterren is dat hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet. En dit principe geldt ook voor de omgeving Cotignac. Ik dacht eerst dat er hier alleen boeren en wat verdwaalde rijke Hollanders zaten, maar langzaam maar zeker krijg ik in de gaten dat de ene na de andere bekende personality hier een huis heeft. Een kleine greep:

Carla Bruni (fluisterzangeres), Eric Idle (Monty Python), Eric Cantona (oud-voetballer), Jody Bernal (Que Si Que No), Brad  (van Angelina), Corneille (theekopjes en dassen), William (prins) en Stella McCartney (kleren).

Niet dat het me iets doet of uitmaakt natuurlijk, want voor mij is iedereen volkomen gelijk, ook ongeacht huidkleur of geloof, het gaat mij niet om roem of hoeveel geld je op de bank hebt – want je kan het toch niet meenemen als je aan de beurt bent- maar het gaat om wat je betekent in de maatschappij. Toch heeft het ergens wel wat, want die mensen worden niet voor niks zo beroemd. Nou, ik ga weer door met schrijven, voordat ik echt te filosofisch word.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Sterren Stralen Overal

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *