Dutch Bloggies – Stem Op Mij – in de finaleronde!

dutchbloggies_copy3

Mijn blog is genomineerd voor Meest Populaire Blog door de Dutch Bloggies, zeg maar de Oscars van het webloggen. De eerste stemronde heb ik overleefd, waarvoor dank aan iedereen die op mijn blog gestemd heeft. Voor de eindoverwinning heb ik je nog een keer nodig. Stem op mij! http://www.dutchbloggies.nl/2009/stemmen/stemmen.php. Ik betaal 100 euro per stem. Misschien.

Ik heb m’n dankwoord al klaar: I wanna thank God, my family, my producer, the whole crew who have been so supportive the last couple of monthsthank you, I love you all en ik draag ‘m op aan Barack Obama.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Dutch Bloggies – Stem Op Mij – in de finaleronde!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *